Despre Companie

UPE ROMANIA Făgăraș, a fost constituită în 1999 ca o societate cu capital integral american, cu scopul de a recondiționa și reemaila echipamentele industriale provenite din toată lumea. In present UPE Romania este afiliata companiei International Process Plants din SUA.
Prin preluarea și modernizarea fostei secții de emailate industriale UPRUC Făgăraș, UPE ROMANIA a beneficiat de personal specializat privind sudarea, proiectarea, si emailarea vaselor sub presiune.

Principala țintă a companiei este aceea de a oferi produse de calitate, servicii de re-emailare si reconditionare la un pret avantajos.

UPE Romania a înțeles că echipamentul re-emailat este frecvent folosit pentru înlocuirea rapidă și cu costuri reduse a echipamentelor din exploatare.


Produsul final re-emailat urmeaza o tehnologie similara cu cea necesara realizării unui produs nou. Practic, refacerea suportului metalic în acord cu cerințele de construcție a recipientelor sub presiune și aplicarea unei noi protecții anticorozive de email, conduce in final la un produs cu performanțe de utilizare identice cu cele ale unui produs nou.

Până în prezent la UPE Romania s-au re-emailat sute de vase cu o capacitate de până la 8000L sau rezervoare cu o capacitate de până la 10000 L, cu email de bună calitate, lipsit de plombe și cu o rezistență chimică ridicată.

Au fost emailate foarte multe accesorii destinate echipamentelor industriale (agitatoare, spărgătoare de valuri, capace, plăci filtrante, conducte și tronsoane emailate, etc.).
Pe lângă procesul de emailare, UPE R oferă și recondiționarea sistemelor de agitare –acționare instalate pe vase, într-o gamă largă de dimensiuni și specificații.
Recondiționarea include emailarea accesoriilor atunci când se cere, înlocuirea etanșării mecanice, a garniturilor, montajul și testarea finală în funcționare.


UPE Romania, împreună cu International Process Plants, oferă suport participanților industriali din lumea întreagă, să economisească timp, capital și resurse umane, achiziționand echipamente de producție la prețuri competitive.