Proiectare

UPE Romania a înţeles că echipamentul re-emailat este frecvent folosit pentru înlocuirea rapidă şi cu costuri reduse a produselor defecte din exploatare.

Pentru a veni în ajutorul clienţilor noştri am implementat cerinţa de a avea pentru fiecare echipament emailat desenul în formă computerizată permiţând o informare corectă asupra configuraţiei reale a produsului ce le va fi livrat.

In cadrul compartimentuilui Proiectare se stabileste tehnologia de reparare.

Proiectarea si calculul de rezistenta se face in conformitate cu cerintele codului de fabricatie aplicabil produsului. ( ASME Sect.VIII, Div.1 ; AD-Merkblatt; EN 13445; CODAP; ISCIR PT C-4.)

In general repararea presupune inlaturarea defectelor existente si reconstrucţia suportului metalic prin sudare, înlocuirea sau adăugarea de racorduri, virole, flanşe, inele de închidere, capace, funduri sudate, alte elemente sau parti sub presiune ale vasului.

Sudarea se face de catre sudori autorizati utilizand o tehnologie de sudare omologata in conformitate cu standardele de constructie aplicabile.

Accesoriile emailate sau alte elemente de sustinere necesare (suporti laterali, picioare suport) se pot proiecta, fabrica si livra separat, in functie de cerintele fiecarui client in parte.